En kald, men flott dag på Temse i Grimstad

Kulden har virkelig tatt et godt grep om sørlandet også nå! Da vi dro fra Skien i dag tidlig var det 17-18 minus, så vi tenkte det ville bli levelige temperaturer nede i Grimstad. Det er som regel endel varmere der nede sammenlignet med her. Men da vi var på veg nedover merket vi plutselig at bilen oppførte seg litt rart, ble vanskelig å styre og vinduene frøs nesten helt igjen. Tenkte ikke mer over det, men da vi skulle hjem igjen stoppet vi på en bensinstasjon og der kunne de fortelle at det hadde vært 32 minus i morgentimene! Nede på konkurransevannet var det heldigvis ikke så ille, tror det var 23 minus på det kaldeste. Men det ble faktisk ganske ok utover dagen når sola fikk litt tak.

Fisket ble vel ikke helt det man hadde håpet på, men noen brukbare fangster ble det likevel. Det ble helbom i starten for min egen del og mange andre som også startet i samme område. En plass som i fjor ga eventyrlig fiske. Da var det bare å begynne letingen, og endte opp på en plass hvor det satt et par andre fiskere. Dette området holdt mye fin fisk, og det ble etterhvert ganske folksomt.

Dagens suverene mester ble veteranen Terje Lindgren med snaue 10kg. Magnus Riksfjord vant herreklassen med 6,3kg. Jeg husker desverre ikke alle klassevinnerene og har heller ikke noen resultatliste, men legger ved en liten video fra premieutdeligen.

Da det ble avklart at stevnet på Storsjøen ble utsatt bestemte Bjørn og gjengen nede i Arendal at det blir et (trøste)stevne på Molandsvannet i morgen 10. januar. Snakk om å ta ting på sparket! Typisk Bjørn, han gjør alltid det han kan for å blidgjøre oss konkurransefiskere!

Temse 090110-1

Temse 090110-2

Temse 090110-3 

Totalvinner på Temse 9. januar ble Terje Lindgren med nesten 10kg 

Terje Lindgren, vinner av veteranklassen med nesten 10kg

Vinner av herreklassen ble Magnus Riksfjord

Magnus Riksfjord vant herreklassen for 3. gang på rad på Temse. Godt gjort!