Romjulsnappet på Steinreien 2. juledag

I morgen, 2. juledag går romjulsnappet av stabelen på Steinreien. Ta en pause i innekosen og møt opp folkens! I stevnet inngår også 2. runde av vår lille julecup, som startet på Tunevannet 22/12. For de som ikke fikk vært med der, er det fortsatt muligheter. 2 av 3 stevner teller, og det er 2 stevner igjen. Steinreien i morgen altså, og Hallevannet på lørdag! (se lenger ned for mer info om det siste stevnet.

Steinreien

Hallevannet – 3. runde i cupen

3. og siste runde i cupen går på Hallevannet, i den delen som ligger lengst vest og kalles Vestmunnvannet. Jeg var der en tur på lille julaften for å se om det kunne brukes til en kule, og det nappet bra! Jeg hadde aldri fisket der før, men hadde hørt det skulle være bra med fisk. Jeg fikk 282 abbor som veide 14,8kg. Et snitt på noe over 50g, og det synes jeg er bra!

Veibeskrivelse
Etter at man har passert Farris, så kjører man ca 3km før man tar av inn på gamle E-18. Derfra kjører man i retning mot porsgrunn, forbi den delen av Hallevannet som ligger helt inn til gamle E-18. Etter at man har passert vannet, kjører man i ca 3km og tar av til venstre . Derfra er det ca 500 meter til oppmøtested.

Derfra må vi gå 1,5km på vegen inn til vannet, så vi beregner 15 minutter ekstra gangtid. Vi går altså fra parkeringen 09:15.

Vassmunnvannet